Πρόταση συνεργασίας με Microsoft

Την περασμένα Τετάρτη έλαβα ένα τηλεφώνημα από την Roz Ho (Microsoft/EMEA) για να συζητήσουμε τυχόν δυνατότητα συνεργασίας πλήρους απασχόλησης.

Μου εξήγησε ότι υπάρχει γενικό πρόβλημα σε αρκετούς πελάτες στην Ελλάδα που έχουν web servers και βάσεις δεδομένων με ποικιλία κωδικοποιήσεων όπως ISO-8859-7, Windows-1253, UCS2 και UTF-8. Αυτό δημιουργεί πρόβλημα στο interoperability, μιας και τα δεδομένα πρέπει να επανακωδικοποιηθούν για να εμφανιστούν στο Internet. Έτσι, η Microsoft Services (consulting κλαδί της Microsoft) ψάχνει για άτομα για να καλύψει την Ελλάδα.

Η Roz με ρώτησε αν υπάρχουν άλλα άτομα με παρόμοια ενδιαφέροντα για τέτοιου είδους δουλειά σε μορφή contracting όμως, ανάλογα με το φόρτο εργασίας και τους πελάτες. Αν ενδιαφέρεστε, επικοινωνήστε μαζί μου (μπορείτε να βρείτε το e-mail address στο πάνω μέρος της σελίδας.
Τη Δευτέρα έχω ολοήμερη συνάντηση για interviews στο Λονδίνο. Ελπίζω να πάνε όλα καλά!

Ενημέρωση: Καλό μήνα σε όλους, ιδιαίτερα σε όλους όσους απάντησαν! 😉

Permanent link to this article: https://blog.simos.info/%cf%80%cf%81%cf%8c%cf%84%ce%b1%cf%83%ce%b7-%cf%83%cf%85%ce%bd%ce%b5%cf%81%ce%b3%ce%b1%cf%83%ce%af%ce%b1%cf%82-%ce%bc%ce%b5-microsoft/

5 comments

Skip to comment form

    • pkst on April 1, 2006 at 15:24

    Μπράβο!! Καή επιτυχία…
    Σε εμένα δυτυχώς δεν ανοίγει η σελίδα με firefox…. Μάλλον άρπαξα τον aprfool worm….

  1. Καλά μιλάμε ψάρωσα. Μετά από μια ώρα το κατάλαβα… όση ώρα έκανα μπάνιο σκεφτόμουν να σου απαντήσω οτι ενδιαφέρομαι!!!

  2. σήμερα βέβαια είναι πρωταπριλιά!!

  3. πολύ καλό.

  4. Πράγματι, πολύ καλό! 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: