Ρύθμιση SIP router για VoipBuster, VoipStunt, κτλ

Πριν λίγο ολοκλήρωσα τη ρύθμιση ενός SIP router, του Linksys PAP2, για τις υπηρεσίες VoipBuster και VoipStunt. Η συσκευή έχει δύο θύρες για τηλέφωνα, με αποτέλεσμα να μπορείς να βάλεις δύο διαφορετικούς λογαριασμούς από τις πολλές εταιρίες που έχουν ανταγωνιστικές τιμές τηλεφωνικών συνδιαλέξεων.

Οι ρυθμίσεις δεν είναι τόσο εύκολες, βοηθάει όμως αρκετά αυτή η σελίδα με παραδείγματα για το LinkSys PAP2. Όχι, δεν είναι η ίδια η συσκευή στην οποία συνδέεστε. Ο διαχειριστής αποθήκευσε τις σελίδες από τη δική του συσκευή και τις διαθέτει στο δικό του εξυπηρετητή ιστοσελίδων.

Αν είστε πελάτης με τη Vonage, σάς δίνουν την ίδια ακριβώς συσκευή η οποία είναι κλειδωμένη στο δίκτυο της εταιρίας. Ωστόσο, φαίνεται να είναι αρκετά πιο φτηνό να μπει κάποιος στο κόπο να ρυθμίσει τρίτες εταιρίες που είναι πιο προσιτές.

Η εγκατάσταση δούλεψε με την πρώτη. Τηλεφώνημα από VoipBuster σε κινητό (έχει ενεργοποιηθεί ο δωρεάν αριθμός σταθερού τηλεφώνου που προσφέρει η εταιρία) και το αντίθετο. Δίχως καθυστερήσεις ή προβλήματα.

Permanent link to this article: https://blog.simos.info/%ce%a1%cf%8d%ce%b8%ce%bc%ce%b9%cf%83%ce%b7-sip-router-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-voipbuster-voipstunt-%ce%ba%cf%84%ce%bb/

1 comments

    • Nikos Kouremenos on June 3, 2006 at 13:17
    • Reply

    ωραιά όλα αυτά. Εγώ παίζω με δυο λογαριασμούς (VOIPBuster, Ekiga.net) μέσω του Ekiga σε SIP

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.