Retro: Getting the Ubuntu 7.04 CD

Το Ubuntu 7.04 ανακοινώθηκε πριν από 2 εβδομάδες, ημέρα Πέμπτη. Εκείνο το διάστημα δεν είχα καλή σύνδεση με το διαδίκτυο. Την επόμενη μέρα υπήρχε μια συνάντηση στο τοπικό LUG (μίλησε ο VP του τμήματος της IBM για τα ανοικτά πρότυπα) οπότε κανόνισα να φέρει κάποιος ένα αντίγραφο. Στην συνάντηση αυτή ξέχασα να ζητήσω το αντίγραφό μου με αποτέλεσμα να εξακολουθήσω να μην έχω το 7.04CD.
Την επόμενη μέρα πήγα να δω κάποια προϊόντα σε μαγαζί με είδη υγιεινής. Φορούσα ένα μπλουζάκι με το λογότυπο του GNOME. Κάποια στιγμή, ο μαγαζάτορας με ρωτάει αν ασχολούμαι με το ελεύθερο λογισμικό. Απάντησα καταφατικά και συζητήσαμε διάφορα θέματα για το ελεύθερο λογισμικό. Για το Ubuntu Linux 7.04 είπα ότι δεν κατάφερα να βρω ένα αντίγραφο και αμέσως πήγε στο γραφείο του και μου έδωσε ένα δικό του αντίγραφο.
Υπάρχουν άτομα που χρησιμοποιούν ελεύθερο λογισμικό, που όμως δεν τους γνωρίζουμε. Στην συγκεκριμένη περίπτωση υπήρχε χρήση και στην ίδια την επιχείρηση για τη διατήρηση των βιβλίων και τον έλεγχο του στοκ.
Κάθε χρήση ελεύθερου λογισμικού στην τοπική οικονομία είναι θετική και είναι κάτι που προσπαθούμε να αναπτύξουμε με τον τρόπο μας, και σε εθνική βάση.

Permanent link to this article: https://blog.simos.info/retro-getting-the-ubuntu-704-cd/

1 comment

    • vrypan on May 10, 2007 at 14:01

    Χμμμ… Νομίζω ότι ξέρω για ποιον λές.

    Αν ξαναπεράσεις, πες του χαιρετίσματα από τον Παναγιώτη Βρυώνη 🙂

    (αυτό το Internet είναι απίστευτο πράγμα…)

Comments have been disabled.