Μεταφορά ιστολογίου από LJ σε WordPress, και εξελληνισμός

Έγινε η μεταφορά του ιστολογίου μου (+σχόλια!) από το LiveJournal στο WordPress.

Ακόμα, o εξελληνισμός του WordPress (+ Θέματα) προχωρεί γοργά. Το πιο πρόσφατο αρχείο της μετάφρασης του WordPress είναι διαθέσιμο για σχολιασμό και ενημερώσεις.

Αν έχετε λίγα επιλεκτικά σχόλια, παρακαλώ χρησιμοποιήστε τον μηχανισμό της αναζήτησης στην βασική σελίδα μετάφρασης για να βρείτε το συγκεκριμένο μήνυμα, κάντε την πρότασή σας, και αποθηκεύσετέ την ως πρόταση (suggestion). Έτσι θα είμαι σε θέση να ελέγξω το αποτέλεσμα.

Αν έχετε να κάνετε πολλές αλλαγές, τότε πάρτε το αρχείο PO el_SX.po και με χρήση κάποιων από τα KBabel, poEdit, emacs, κτλ κάντε τις προτάσεις σας, τις οποίες θα προσθέσω στην τελική έκδοση.

Αν έχετε σχόλια στην μετάφραση του WordPress, τώρα είναι η ώρα να τα κάνετε!

Permanent link to this article: https://blog.simos.info/%ce%bc%ce%b5%cf%84%ce%b1%cf%86%ce%bf%cf%81%ce%ac-%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%bf%ce%bb%ce%bf%ce%b3%ce%af%ce%bf%cf%85-%ce%b1%cf%80%cf%8c-lj-%cf%83%ce%b5-wordpress-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%b5%ce%be%ce%b5%ce%bbc/

2 comments

  1. Κατέβασε το po για το almost spring, το μετέτρεψα σε mo με το ψedit αλλά κάποια τα δείχνει ακόμη στα Αγγλικά όπως π.χ. Archives. Τσέκαρα το po και το βλέπω μεταφρασμένο – τι λες να φταίει;

  2. Το βρήκα – έπρεπε κανείς να αντικαταστήσει το αρχικό mo με αυτό του theme.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.