Διάθεση του Ελληνικού OpenOffice.org 2.0

Δοκιμαστικές εκδόσεις του ελληνικού OpenOffice.org 2.0 σε εγκαταστάσιμη μορφή γίνονται διαθέσιμες από το δικτυακό τόπο του Πάβελ Γιάνικ.

Στον κατάλογο με τις δοκιμαστικές πολύγλωσσες εκδόσεις του OpenOffice.org 2.0 μπορείτε να δείτε υποκαταλόγους με ονόματα της μορφής SRC680_m145. Το SRC680 καθορίζει ότι πρόκειται για την έκδοση 2.0 του OpenOffice.org ενώ το m145 είναι το milestone 145, εσωτερική έκδοση. Την στιγμή που διαβάζετε την καταχώρηση αυτή, είναι πιθανόν να είναι διαθέσιμο το m146 ή νεώτερο.

Στις δοκιμές που κάνει ο Γιάνικ, μπορείτε να εντοπίσετε εγκαταστάσιμα αρχεία για Linux, OS/X ή και για Windows. Προσωπικά χρησιμοποιώ τις εκδόσεις αυτές αντί αυτών που προσφέρονται στη διανομή μου και διαπιστώνω ότι λειτουργούν πολύ καλά.

Όλα αυτά και πολλά άλλα μπορείτε να τα διαβάσετε από τον Πλανήτη OpenOffice.org όπου γράφει και ο Γιάνικ. Αναφέρει και ότι ο γιος, σχεδόν ενάμιση χρονών, έχει μάθει ήδη την λειτουργία των LED στο πληκτρολόγιο.

Ακόμα, στον Πλανήτη OpenOffice.org εμφανίζονται περιλήψεις των νέων αναφορών σφαλμάτων που γράφουν οι χρήστες. Είναι αρκετά καλό για να εντοπίσει κάποιος γρήγορα κάποιο πρόβλημα στο οποίο μπορεί να βοηθήσει.

O Andrew Brown γράφει στον Guardian ότι πολλοί μιλάνε για το ελεύθερο λογισμικό και τις κοινωνικο-πολιτικές διαστάσεις, λίγοι λερώνουν τα χέρια τους με το να βοηθήσουν στην ανάπτυξη του λογισμικού.

Κάντε τη διαφορά, βάλτε την υπογραφή σας σε ένα έργο ανοικτού/ελεύθερου λογισμικού.

Permanent link to this article: https://blog.simos.info/%ce%b4%ce%b9%ce%ac%ce%b8%ce%b5%cf%83%ce%b7-%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%b7%ce%bd%ce%b9%ce%ba%ce%bf%cf%8d-openofficeorg-20/

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.