Άρθρο της Καθημερινής για τα ηλεκτρονικά ημερολόγια

Στην Καθημερινή υπάρχει ένα άρθρο με τίτλο Έχουν ήδη ξεπεράσει το ένα εκατομμύριο! και γίνεται αναφορά στα ηλεκτρονικά ημερολόγια ή αλλιώς blogs (αλλού υπάρχει και ο όρος ιστολόγιο).

Αναφέρει πόσο δημοφιλές είναι το άθλημα του ιστολογείν (γράφει: μπλόκιν) με καθαρή έμφαση στο εξωτερικό. Για παράδειγμα πολιτικοί στο εξωτερικό επικοινωνούν με τους ψηφοφόρους μέσω ιστολογίων.

Πρόσφατα παρατήρησα ότι ο Γιώργος Παπανδρέου διαθέτει δικό του ιστολόγιο!

Permanent link to this article: https://blog.simos.info/%ce%ac%cf%81%ce%b8%cf%81%ce%bf-%cf%84%ce%b7%cf%82-%ce%ba%ce%b1%ce%b8%ce%b7%ce%bc%ce%b5%cf%81%ce%b9%ce%bd%ce%ae%cf%82-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%b1-%ce%b7%ce%bb%ce%b5%ce%ba%cf%84%cf%81%ce%bf%ce%bd%ce/

2 comments

    • anonymous on May 13, 2004 at 19:45

    Επικροτώ την κίνηση του Γιώργου Παπανδρέου. Αλλά είναι τουλάχιστον ντροπή τα posts να σταματούν στις 9 Μαρτίου, με μέχρι τότε συχνότητα ένα post κάθε δύο μέρες. Έλεος. Προεκλογική καμπάνια θα μου πεις, αλλά η προεκλογική καμπάνια κάποιες φορές αγγίζει τα όρια της υποκρισίας.

    Δημήτρης Γλέζος

  1. Είναι συχνό φαινόμενο στα ιστολόγια να υπάρχει μια περίοδος παύσης σε νέες καταχωρήσεις. Νομίζω ότι έχει καλή δικαιολογία για τον καιρό αυτό.

    Ελπίζω να συνεχίσει η προσπάθεια.

    Υ.Γ. Βρίσκω ενδιαφέρον το γεγονός ότι το περιβάλλον του LiveJournal είναι μεταφρασμένο πλήρως στα ελληνικά. Δε βρήκα επιλογή για κάτι τέτοιο ακόμα!

Comments have been disabled.