Τι είναι το mugshot.org;

https://i0.wp.com/mugshot.org//images2/1150850265/mughdr710x65.gif?w=750Τι είναι το mugshot.org;
Είναι ένας δικτυακός τόπος που επιτρέπει τη δημιουργία κοινωνικών ομάδων (social groups) με κοινά ενδιαφέροντα μέσω Διαδικτύου.

Αυτή τη στιγμή επιτρέπει το διαμοιρασμό με τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας σας τους τίτλους της μουσικής που ακούτε αλλά και συνδέσμους που που βρίσκετε ότι έχουν ενδιαφέρον. Η διαμοίραση αυτή είναι άμεση, μέσω εφαρμογής που εγκαθιστάτε (Windows, Linux/i386 για τώρα) και ο καθένας βλέπει το στοιχείο που έχει διαμοιραστεί μέσω μιας ειδοποίησης (notification – baloon).

Ένα ενοχλητικό πρόβλημα με το mugshot είναι ότι δε χρησιμοποιεί Unicode σε αυτή τη φάση με αποτέλεσμα να μην δέχεται ελληνικά. Πιστεύω ότι θα διορθωθεί σύντομα, μιας και έχει καταγραφεί το πρόβλημα στο http://bugzilla.mugshot.org/.

Το βασικό ενδιαφέρον με το mugshot είναι ότι προέρχεται από τη δουλειά της Red Hat (χρηματοδότηση από Yahoo! και Amazon).

Έτσι, μπορείτε να φανταστείτε ότι η ομάδα σας δρα ως σμήνος (swarm) σε νέες πληροφορίες που στέλνουν τα μέλη.

Για να πάρετε λογαριασμό πρέπει να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας στο http://www.mugshot.org/. Διαφορετικά κάποιος που έχει ήδη λογαριασμό μπορεί να σας στείλει μια πρόσκληση. Εγώ εξάντλησα τις προσκλήσεις μου, οπότε μπορείτε να ενοχλήσετε τα άτομα που κάλεσα (παίρνουν οι ίδιοι μια σειρά από προσκλήσεις).

Στείλτε εδώ σχόλιο αν θέλετε να δημιουργήσετε λογαριασμό στο mugshot.org.

Permanent link to this article: https://blog.simos.info/%ce%a4%ce%b9-%ce%b5%ce%af%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%cf%84%ce%bf-mugshotorg/

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.