μπλογκ μι!

Με ενδιαφέρον διαβάζω αυτά που συνέβησαν στον ιδιοκτήτη του blogme.gr.

Όπως φαίνεται, το ζήτημα έχει να κάνει με ακατάλληλες ενέργειες στην αντιμετώπιση της μήνυσης από τις αστυνομικές αρχές. Αντί το θέμα να κλείσει, άρχισε να φουντώνει. Φαίνεται ότι δεν υπάρχει κάποια συμβουλευτική “υπηρεσία” που να μπορεί να εξηγήσει σε αυτούς που χρειάζεται το τί πράγματι συμβαίνει. Έτσι, έχουμε άτομα να στέλνουν την είδηση στο slashdot και να γινόμαστε ξανά διεθνώς ρεζίλι.
<snip reason=”αφαίρεσα ένα σχόλιο-αστείο που έκανα και είχε ως αποδέκτη το σύλλογο hellug. ανεξάρτητα από τις καταστάσεις, αυτό το άκομψο σχόλιο δεν έπρεπε να γίνει. 2009-05-31″>

Permanent link to this article: https://blog.simos.info/%ce%bc%cf%80%ce%bb%ce%bf%ce%b3%ce%ba-%ce%bc%ce%b9/

4 comments

Skip to comment form

  1. Γειά χαρά σε όλους τους μπλογκοφιλους. Παιδιά αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με το μπλογκ μου, και σας ζητώ να με βοηθήσετε.
    Δεν ξέρω τι να κάνω στις Ρυθμίσεις του Μπλογκ μου για να ρυθμίσω το RSS Feeds. Δεν καταλαβαίνω τι πρεπει να κάνω μέσω της βοήθειας από το blogspost.
    H περιοχή μου Παγκράτι. Θα προτιμούσα κάποιον να έρθει στον χώρο μου να με βοηθήσει (με πληρωμή μου φυσικά).
    Ευχαριστώ
    Στάμος 210 χχχχχχχχχχ [αφαίρεσα το τηλέφωνο. Το σχόλιο αυτό έγινε το 2006. το αφήνω για ιστορικούς λόγους – Σίμος]

    • Joe Nobody on May 31, 2009 at 22:52
    • Reply

    Simo, tha itan kalitera an diatirouses to sxolio kai na fanei to undo, na to kaneis annotate me kai na eksigiseis oti den einai alithes klp klp.

  2. @Joe: Έκανα τα σχόλια Unapprove ως πιο εύκολη διαδικασία. Αυτό που είδα ήταν ότι τα σχόλια ήταν απλά κακίες αντί να αναφέρονται στην ουσία του άρθρου. Αν υπάρχει κάτι στραβό που έχω κάνει, θέλω να το επανορθώνω, όπως έκανα στο σχόλιο που έχει απομείνει τώρα.

    Δεν είδα κάποια ουσία στα σχόλια που έκανα unapprove. Αν υπάρχει κάτι που παρέβλεψα, πες μου να το κάνω approve.

    Ένα πράγμα που είδα είναι ότι μερικά σχόλια είναι ανώνυμα, και τα άτομα που τα κάνουν χρησιμοποιούν υπηρεσίες ανωνυμίας. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί συμβαίνει αυτό. Αυτό που θα προτιμούσα είναι επώνυμα σχόλια, με αναφορά στο ιστολόγιο του συγγραφέα.

  3. Οκ, μόλις κατάλαβα ότι αναφέρεσε στο άρθρο αυτό και όχι στην πιο πρόσφατη εγγραφή ιστολογίου.

    1. Το σχόλιο που είχα κάνει στο άρθρο αυτό παραπάνω ήταν υπό μορφής άκομψου αστείου. Δεν είναι κάτι που θα μπορούσε να είναι αληθινό. Συγκεκριμένα ανέφερα ότι μπορεί κάποιος να γράψει κάτι άσχημο στο ιστολόγιό του και να περάσει μετά στο planet.hellug.gr (όταν ήμουν ο ίδιος διαχειριστής εκεί για τον πλανήτη ΕΛ/ΛΑΚ). Και δεδομένου ότι η αστυνομία μερικές φορές μεταφέρει πρακτικές που δεν ταιριάζουν στο διαδίκτυο, ανέφερα ότι για προβλήματα του planet.hellug.gr μπορούν να πάνε στο εργαστήρι του hellug για να επιλύσουν το «πρόβλημα».

    Η προηγούμενη παράγραφος (πριν το άκομψο αστείο) αναφέρει ότι η Ελλάδα έγινε διεθνώς ρεζίλι με την έκδοση της είδησης του blogme.gr στο slashdot.gr, οπότε αν κάποιος λάβει το άκομψο αστείο που ήταν μετά ως αληθές, τότε έχει σοβαρό πρόβλημα.

    2. Σε κάθε περίπτωση, οι εγγραφές ιστολογίου, όταν περνούσαν στο planet.hellug.gr (όταν ήταν Πλανήτης ΕΛ/ΛΑΚ), παρέμεναν για 3-4 μέρες μόνο καθώς κατέβαιναν ημερολογιακά στον πλανήτη.

    Παρατήρησα ότι ο Στάμος παραπάνω άφησε ένα τηλέφωνο. Θα το βγάλω για τυπικούς λόγους.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.