Στατιστικά επισκεψιμότητας του planet.ellak.gr

Ακολουθώντας το παράδειγμα του Θάνου, περισσότερα στατιστικά!
Ο Πλανήτης ΕΛ/ΛΑΚ έχει κλείσει 3 εβδομάδες λειτουργίας στο δικτυακό τόπο planet.ellak.gr. Η δημόσια ανακοίνωση του πλανήτη έγινε στην αρχή της δεύτερης εβδομάδας. Ακολουθεί περίληψη των στατιστικών που εμπεριέχουν 2 εβδομάδες δημόσιας λειτουργίας.

Στο διάστημα λειτουργίας είχαμε σχεδόν 1000 μοναδικούς επισκέπτες που κατανάλωσουν 1.3GB.
Η συντριπτική πλειοψηφία των επισκεπτών είναι από την Ελλάδα.
Το Google Feedfetcher (ειδικά για ιστολόγια/ροές RSS) είναι ο πιο τακτικός επισκέπτης μορφής bot. Δεύτερο έρχεται το Bloglines.
Οι μισοί επισκέπτες χρησιμοποιούν Windows ενώ το 43% χρησιμοποιεί Linux. 3.2% με OS/X ενώ υπήρξαν επισκέψεις και με BSD. Κάποιος κατάφερε να συνδέσει το PSP στο Διαδίκτυο.
Ο Firefox καταλαμβάνει το 71% του μεριδίου των περιηγητών ενώ ο IE απομένει με 14%. Υπάρχουν χρήστες που διατηρούν το Mozilla browser, 4.2%. Κάποιος συνδέθηκε με το κινητό του (Nokia) [εγώ] ενώ άλλος χρησιμοποιεί το Firebird, εκείνη την πολύ παλιά έκδοση του Firefox.
Από τους αναγνώστες RSS, ξεχωρίζει ο liferea.
Από τους referer, ο καλύτερος ήταν το www.ellak.gr με δεύτερο το planet.hellug.gr.

Permanent link to this article: https://blog.simos.info/%ce%a3%cf%84%ce%b1%cf%84%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ac-%ce%b5%cf%80%ce%b9%cf%83%ce%ba%ce%b5%cf%88%ce%b9%ce%bc%cf%8c%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1%cf%82-%cf%84%ce%bf%cf%85-planetellakgr/

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.